#WakacjezFundacjaJSW – Rozstrzygnięcie KONKURSU

Ponad 3 tysiące dzieci skorzysta z atrakcji przygotowanych specjalnie dla nich w ramach realizacji przedsięwzięć związanych z wypoczynkiem dzieci i młodzieży organizowanym lokalnie, w miejscu zamieszkania dofinansowanych ze środków Fundacji JSW.

Wiemy, że wiele wyjazdowych form wypoczynku w tym roku nie zostanie zrealizowanych z powodu obaw rodziców o bezpieczeństwo pociech, przyczyn finansowych, a także braku podjęcia inicjatyw przez organizacje zrzeszające dzieci i młodzież. Dlatego z ogromną przyjemnością informujemy, iż poniższe inicjatywy zaoferują ciekawe formy wypoczynku naszym Milusińskim, a Fundacja JSW wesprze ich organizację. Oto one:

1. ARTeria Centrum Kultury i Promocji w Ornontowicach, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” PAKA – Parkowa Akademia Kreatywna ARTerii
  2. Fundacja PGE Energia Ciepła, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” Półkolonie letnie dzieci „Uniwersytet Wakacyjny”
  3. Gminna Biblioteka Publiczna w Mszanie, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” z biblioteką multimedialne podróże małe i duże
  4. Gminna Biblioteka Publiczna w Ornontowicach, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” Smak Letniej Przygody
  5. Gminny Ośrodek Kultury w Pilchowicach, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” na sportowo i wesoło – lato z Gminą Pilchowice
  6. Gminny Ośrodek Kultury w Suszcu, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” półkolonie „Kuźnia Talentów”
  7. Gminny Ośrodek Kultury i Rekreacji w Mszanie, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” zarażamy kulturą
  8. Gminny Ośrodek Kultury i Rekreacji w Świerklanach, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” Baw się razem z nami
  9. Gminny Ośrodek Sportu w Mszanie, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” i GOS Mszana
  10. JKH GKS Jastrzębie, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” Wakacje na Sportowo
  11. Akademia Hokejowa Leszka Laszkiewicza Laszka Hawks, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” FULL ENERGY z Fundacją JSW
  12. Ludowy Klub Sportowy „TEMPO” Paniówki, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” obóz treningowy sekcji piłki nożnej dziewczynek
  13. Miejski Ośrodek Kultury w Jastrzębiu-Zdroju, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” wakacyjne warsztaty w Parku Zdrojowym
  14. Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Jastrzębiu-Zdroju, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” zafunduj sobie FUN
  15. Stowarzyszenie „Edukacja dla Rozwoju”, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” Słoneczne wakacje podopiecznych Domu Dziecka w Pszczynie
  16. Uczniowski Klub Sportowy Judo i Ju-Ijitsu Łaziska, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” Wakacyjne rozmaitości z Fundacją JSW
  17. Związek Harcerstwa Polskiego Chorągiew Śląska Hufiec Jastrzębie-Zdrój, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” Cztery Żywioły – wakacje pełne przygód
  18. Gmina Ornontowice i Zespół Szkolno-Przedszkolny w Gminie Ornontowice, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” Ja-Szkoła-Wakacje
  19. RKP Szkółka Piłkarska ROW w Rybniku, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” Organizacja Aktywnych Półkolonii dla dzieci
  20. Jastrzębski Klub Siatkarski Szkoły Mistrzostwa Sportowego Jastrzębie, Konkurs „Wakacje z Fundacją JSW” Powrót do aktywności – LATO 2020

Wszystkim dzieciom życzymy bezpiecznych, radosnych i pełnych przygód WAKACJI!